gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Laatste artikelen
  PenispompDe rechter die in zijn rechtszaal betrapt werd terwijl hij een pomp gebruikte tijdens een rechtszaak moet toch de gevangenis in. De man was tegen een eerdere uitspraak in beroep gegaan maar de rechtbank van Oklahoma heeft  de straf die de voormalige rechter in augustus van vorig jaar kreeg bevestigd. Voor de vier gevallen van onzedelijk gedrag moet de voormalige districtsrechter Donald Thompson nu vier jaar de cel in.

  Thompson ging tegen de eerste veroordeling in beroep omdat hij van mening was dat de pomp niet als bewijs mocht worden toegelaten. Volgens hem was de pomp tijdens de behandeling van de rechtszaak ernstig beschadigd en de mocht de rechter die de zaak voorzat niet de toestemming gegeven hebben om de werking van het speeltuigje te demonstreren met een defect toestel. Volgens het Hof van Beroep was er echter genoeg bewijs om de pomp toe te laten in de rechtszaak.

  Thompson, die 23 jaar rechter was, werd in 2005 aangeklaagd voor onzedelijk gedrag nadat een gerechtsjournaliste bij  de autoriteiten een klacht had ingediend omdat de rechter  de pomp gebruikte in haar zicht. De rechter moest op dat ogenblik oordelen in een moordzaak.

  Tijdens zijn loopbaan had Thompson de reputatie om zeer strenge en strikte straffen uit te delen. Zo probeerde hij eens een man tot levenslang te veroordelen omdat hij op een politieagent spuwde.
  Na de klacht en tijdens het onderzoek werd de rechter geschorst. Hij zou op verschillende tijden betrapt zijn door de griffier van de rechtbank en ook verschillende getuigen die tijdens de rechtszaken moesten getuigen merkten zuigende geluiden op. Thompson, die zijn intieme delen had geschoren, had blijkbaar de gewoonte om tijdens rechtszaken het speeltje te gebruiken met glijmiddel tot hij klaarkwam. Dat gebeurde telkens in het zicht van de gerechtsjournalist Lisa K. Foster. In totaal zou de journaliste de rechter de pomp 12 tot 15 keer zien en horen gebruiken hebben.
   
  Bron: Gaylive.be
   
  Zulke kerels ondermijnen alle geloofwaardigheid van een rechtssysteem en zouden zwaarder gestraft mogen worden. Ik ben eens benieuwd hoe zijn celgenoten zullen reageren op z'n aanwezigheid. Hopelijk heeft de rechter niet zelf een van z'n celmaten achter de tralies gedraaid, want dan zouden de poppen nogal aan het dansen zijn...
  Lees meer...
  De wereld op z'n kop: openbare zedenschennis plegen en dan ook nog een proces aanspannen als je betrapt word... 
  clipped from www.gaynet.be
  Twee Britse brandweermannen zijn op de vingers getikt omdat ze een grapje uithaalden met een vrijend stel homo´s. De brandweermannen zagen beweging in enkele struiken en richtten een fel licht op de vrijende mannen. Eén van de homo´s diende achteraf klacht in bij de brandweer.

  De commandant van het brandweerteam van Bristol kan niet lachen met de hele affaire. Ook al beweren de brandweermannen dat het om een grap ging, ze werden geschorst en veroordeeld tot het betalen van een boete van 2.500 euro. Ze worden ook nog eens gedegradeerd na hun jarenlange staat van dienst.

  Volgens de brandweermannen zijn niet zij in fout, maar wel de vrijende homo´s die op een publieke plaats seks hadden.
   blog it

  Lees meer...   (1 reactie)

  Een Libanese homo mag van de rechtbank in Amsterdam niet het land worden uitgezet door de Immigratie en Naturalisatiedienst. Dat laat de Nederlandse homobelangenorganisatie COC weten.

  libanon
  De Libanees is ook vrijgelaten uit het asielcentrum van Soesterberg en mag in vrijheid wachten op de uitspraak over zijn asielaanvraag die op 27 november door de rechtbank behandeld wordt.

  De man vluchtte in 2002 uit zijn geboorteland nadat zijn homoseksuele geaardheid bekend was geworden bij zijn familie. Hierop werd de man bedreigd met geweld.Volgens het COC is eerwraak wegens homoseksualiteit niet ongebruikelijk in Libanon. Seks tussen mannen is overigens strafbaar in het Arabische land. (bron: Gaylive.Be en Het Roze Huis

  Lees meer...
  The Sun meldt dat een transseksuele man (42) uit Engeland zijn penis heeft afgehakt. Hij deed dit omdat hij van zijn arts te horen kreeg dat hij nog twee jaar op zijn geslachtsverandering moest wachten.
  De vader van 2 kinderen vond namelijk op een website een handleiding om zijn penis af te snijden. Nadat zijn vrouw het huis uit was, hakte hij zijn penis af in het toilet. Na afloop liep hij langs bij zijn dokter om het goeie nieuws te melden, waarna hij onmiddellijk werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Na drie dagen was de man opnieuw aan het werk, zonder penis.

  "Als ik ergens aan begin, maak ik het ook af. De eerste snede was het ergst. Het duurde bij elkaar zes minuten. Het voelde verschrikkelijk, maar ik heb er geen spijt van." , vertelde de man aan The Sun.

  Bron: De Morgen


  De man in kwestie had misschien beter onderstaand mes gebruikt. The shock-knife snijdt én shockt. Misschien genoeg voor verdoving? Waarschijnlijk wel, maar dan zal hij toch wel wat hulp nodig gehad hebben en wie wil daar nu aan beginnen?
   

  Lees meer...   (1 reactie)
  penispompEen zestigjarige Amerikaanse rechter die tijdens vier processen onder zijn toga met zijn penispomp in de weer was en daarvoor tot een celstraf werd veroordeeld, werd voor de tweede keer borgtocht geweigerd.

  Vrouw smeekt om zijn vrijlating

  Donald Thompson was rechter in Creek County, Oklahoma. Zijn vrouw had de borgtochtcommissie gevraagd haar man vrij te laten, mits de belofte dat ze het stadje zouden verlaten en elders een carwash zouden gaan uitbaten. Maar daar had de commissie geen oren naar.

  Vier jaar cel

  Thompson zit een celstraf van vier jaar uit. Die kreeg hij wegens ´openbare schending van de eerbaarheid´. Tijdens zeker vier processen in 2002 en 2003 zat hij aan zijn penispomp te frunniken. Hij kreeg ook een boete van 40.000 dollar.

  Telefoonseks vanuit gevangenis

  Volgens de borgtochtcommissie heeft Thompson niets geleerd van zijn veroordeling. Hij waant zichzelf boven de wet en weigerde sekstherapie. Bovendien beschikt de commissie over opnames van de telefoonseks die de man vanuit de gevangenis had met zijn minnares.

  "Niet gemasturbeerd, meneer de rechter"

  De voormalige rechter voerde tijdens zijn proces aan dat hij de penispomp voor zijn vijftigste verjaardag cadeau had gekregen van een vriend. Hoewel ooggetuigen het tegendeel beweren, ontkent hij dat hij in zijn rechtersstoel zat te masturberen. De man weigerde het op een akkoord te gooien dat hem een celstraf zou bespaard hebben en waardoor hij zijn goedbetaalde job had kunnen behouden. Daartoe moest hij wel schuld bekennen aan drie beschuldigingen van wangedrag en openbare zedenschending, wat hij weigerde.

  Op aanbeveling dokter

  Thompson was 23 jaar rechter voordat hij in 2004 met pensioen ging naar aanleiding van de beschuldigingen aan zijn adres. Zijn advocaat gaf toe dat Thompson een andere penispomp had gekocht nadat een dokter die hem behandelde wegens erectiestoornissen hem dat had aanbevolen.
   
  Bron: hln.be
  Lees meer over de penispomp via Hilde van der Ploegs sexwoordenboek.nl
  Lees meer...   (1 reactie)
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl