gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


Wie zoekt die vindt

Fuel my blog
 
Puzzeltijd
Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
 
Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
Auto solve: voor de luierikken onder ons
Start over: opnieuw misschien? 
 
Enjoy!


 
Ecce Homo
"Ecce Homo" (ziehier de mens) is een erg controversiële tentoonstelling waarin Jezus afgebeeld werd als deel van de homogemeenschap. Op de tentoonstelling, die in Europa voornamelijk liep tussen 1998 en 2000, waren foto's te zien van Hem tussen leather-gays, transsexuelen, AIDS-slachtoffers en andere homosexuelen.

Onderstaande foto is een mooi voorbeeld van de controverse die deze tentoonstelling veroorzaakt: Jezus tussen 12 transsexuele apostelen. Gedurfd en eerder een statement dan een belediging, maar in het Zweedse Jonkoping dachten Christelijke (???) jongeren er afgelopen week duidelijk anders over en trachtten naar eigen zeggen de tenstoonstellingsruimte in brand te steken. Gelukkig zonder resultaat, maar het liep toch uit de hand en 30 mensen gingen met mekaar op de vuist. En ik maar denken dat Jezus verdraagzaamheid, vrede en liefde predikte...

Klik hier om de de foto's van Elisabeth Ohlson Wallin te zien.

Ecco Homo Exhibition

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl