gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Paul McCarthy
  Sinds eind jaren 1960 werkt Paul McCarthy (VS, °1945), een van de grootste levende kunstenaars, gestaag aan een intussen indrukwekkend oeuvre. Hij focust op seks en agressie en bekritiseert zo het symbolische geweld in onze cultuur vol massamedia en familiewaarden. Schilderijen, video’s, performances en sculpturen zijn het arsenaal voor een verschroeiende aanval op de cultuur waarin de kunstenaar leeft. Onderstaande foto bewijst dat McCarthy niet terugdeinst om heilige huisjes te slopen en zeg nu zelf: zie je deze al in de tuin staan mét butt plug?

  Paul McCarthy's buttplug-kabouterVoor Rotterdam heeft McCarthy een beeld 'Santa Claus' ontworpen van een zes meter hoog beeld in brons van een kerstman met kerstboom, of kabouter met dildo/buttplug zoals deze ook wel aangeduid wordt.
  Het te koop lopen met seks en extreme uitingen daarvan zijn voor McCarthy aanleiding om dat in zijn werk tot uiting te laten komen. Het kunstwerk SantaClaus, dat aangekocht is door de gemeente Rotterdam, is als je wilt een waarschuwing voor de verplatting en de verwording van de maatschappij.

  Het beeld is er een uit een serie Santa's, die allemaal een kerstboom in de vorm van een butt plug hebben. De vorm van de butt plug gebruikte McCarthy overigens voor het eerst in 1978 voor zijn beeld Plug Chair (Joke Chair), en na de Santa-serie nog voor een serie 'Shit Plugs': dezelfde vorm, nu gevuld met poep
   


  Bron: kunstbus.nl

  Reacties

  pleeboy op 28-08-2007 23:52
  het blijf kunst
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl