gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Boys Tonight binnenkort op RTL8
  De Nederlandse zender RTL 8 start vanaf 28 september met de nachtelijke show 'Boys Tonight'. Hiermee worden de geruchten bevestigd die enkele weken terug de ronde deden. Het programma zal worden gepresenteerd door Eddy Keur en Marco Verhagen.

  De uitzendingen, die 's nachts te zien zijn, duren een halfuur en worden uitgezonden via het homeshoppingkanaal op RTL 8. De uitzendingen worden gevuld met veel entertainment, gefilmd op verschillende locaties in Nederland en verder ontvangt men telkens een bekende gast in de show.
  Het duo krijgt van de zender complete vrijheid. "We mogen eigenlijk alles doen wat we willen", zegt Verhagen, die wel belooft dat in de uitzendingen geen seks, porno of belspelletjes voor zullen komen.
   
  In mijn ogen hadden ze er beter een internet-kanaal van gemaakt: veel goedkopen en veel discreter. Nu krijg ik weer het gevoel om in een hokje geplaatst te worden en hetero (homofobe) medemensen voelen de haat weer opborrelen als ze per toeval op dit kanaal terecht komen. Wordt zeker vervolgd, maar ik denk alvast dat het iets zal worden zoals onderstaand filmpje...

  Reacties

  peter op 23-02-2008 17:16
  Eddy Keur, leuk !!
   
  Gadverdamme, dat zelfingenomen typetje hoef ik dus niet te zien. Zeker niet vlak voor ik
  naar bed ga. Moet er niet aan denken om van die kinderlokker te dromen 
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl