gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


Wie zoekt die vindt

Fuel my blog
 
Puzzeltijd
Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
 
Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
Auto solve: voor de luierikken onder ons
Start over: opnieuw misschien? 
 
Enjoy!


 
Eurogaypride 2010 in Warschau
Gay prideIn 2010 zal de Europride georganiseerd worden in Warshau. Dat heeft de Vereniging van organisatoren van de Europride unaniem beslist op hun vergadering in Zweden.

Dat de Europride zal plaatsvinden in Polen, is op zich al zeer opmerkelijk. In 2005 kende de organisatoren van de Warshau pride nog heel wat tegenkanting. Desondanks het verbod dat tegen de pride werd uitgeroepen, ging deze toch door met alle gevolgen vandien. 2500 holebi’s kwamen in contact met conservatieve Polen die hen bekogelden met eieren, flessen en stenen.

Vooraleer de Europride zal plaatsvinden in Warshau, is het eerst nog de beurt aan Stockholm (2008) en Zurich (2009) om gastheer te spelen.
 blog it
Laat ons hopen dat Polen tegen die tijd de kwesties van de afgelopen maanden rond homosexualiteit opgelost heeft, anders ziet het er beroerd uit en is het helemaal niet zeker dat deze GayPride uberhaupt wel door zal gaan...

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl