gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Wereldkampioenschappen homovoetbal
  clipped from holebi.info
  Argentinië: Dit weekend gaan de homovoetbal wereldkampioenschappen 2007 door. Vier Britse ploegen zullen als eersten een wedstrijd spelen in Argentinië.
  De Britse teams Stonewall FC en Village Manchester spelen tegen elkaar terwijl de twee Londense rivalen de Londense Titans en de Leftfooters tegen elkaar spelen in de recreatieve divisie.
   
  De kampioenschappen duren een week (23-29 september) en er doen zowel homo als lesbische voetbalteams mee. De landen die mee doen zijn: Argentinië, Australië, Canada, Chili, Denemarken, Engeland, Ierland, Mexico, United States, Uruguay en Venezuela.
   
  De reden waarom er aparte voetbalgroepen voor homo's zijn is omdat de heteroseksuele sportwereld nauwelijks homo's, maar ook lesbiennes accepteert.
   
  De homovoetbal Wereldkampioenschappen gaan dit jaar voor de 16de keer door. Het volgende toernooi gaat volgend jaar in Londen door.
   blog it

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl