gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


Wie zoekt die vindt

Fuel my blog
 
Puzzeltijd
Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
 
Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
Auto solve: voor de luierikken onder ons
Start over: opnieuw misschien? 
 
Enjoy!


 
Wereldkampioenschappen homovoetbal
clipped from holebi.info
Argentinië: Dit weekend gaan de homovoetbal wereldkampioenschappen 2007 door. Vier Britse ploegen zullen als eersten een wedstrijd spelen in Argentinië.
De Britse teams Stonewall FC en Village Manchester spelen tegen elkaar terwijl de twee Londense rivalen de Londense Titans en de Leftfooters tegen elkaar spelen in de recreatieve divisie.
 
De kampioenschappen duren een week (23-29 september) en er doen zowel homo als lesbische voetbalteams mee. De landen die mee doen zijn: Argentinië, Australië, Canada, Chili, Denemarken, Engeland, Ierland, Mexico, United States, Uruguay en Venezuela.
 
De reden waarom er aparte voetbalgroepen voor homo's zijn is omdat de heteroseksuele sportwereld nauwelijks homo's, maar ook lesbiennes accepteert.
 
De homovoetbal Wereldkampioenschappen gaan dit jaar voor de 16de keer door. Het volgende toernooi gaat volgend jaar in Londen door.
 blog it

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl