gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Man snijdt eigen penis af
  The Sun meldt dat een transseksuele man (42) uit Engeland zijn penis heeft afgehakt. Hij deed dit omdat hij van zijn arts te horen kreeg dat hij nog twee jaar op zijn geslachtsverandering moest wachten.
  De vader van 2 kinderen vond namelijk op een website een handleiding om zijn penis af te snijden. Nadat zijn vrouw het huis uit was, hakte hij zijn penis af in het toilet. Na afloop liep hij langs bij zijn dokter om het goeie nieuws te melden, waarna hij onmiddellijk werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Na drie dagen was de man opnieuw aan het werk, zonder penis.

  "Als ik ergens aan begin, maak ik het ook af. De eerste snede was het ergst. Het duurde bij elkaar zes minuten. Het voelde verschrikkelijk, maar ik heb er geen spijt van." , vertelde de man aan The Sun.

  Bron: De Morgen


  De man in kwestie had misschien beter onderstaand mes gebruikt. The shock-knife snijdt én shockt. Misschien genoeg voor verdoving? Waarschijnlijk wel, maar dan zal hij toch wel wat hulp nodig gehad hebben en wie wil daar nu aan beginnen?
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl