gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Nederland mag homo niet uitzetten

  Een Libanese homo mag van de rechtbank in Amsterdam niet het land worden uitgezet door de Immigratie en Naturalisatiedienst. Dat laat de Nederlandse homobelangenorganisatie COC weten.

  libanon
  De Libanees is ook vrijgelaten uit het asielcentrum van Soesterberg en mag in vrijheid wachten op de uitspraak over zijn asielaanvraag die op 27 november door de rechtbank behandeld wordt.

  De man vluchtte in 2002 uit zijn geboorteland nadat zijn homoseksuele geaardheid bekend was geworden bij zijn familie. Hierop werd de man bedreigd met geweld.Volgens het COC is eerwraak wegens homoseksualiteit niet ongebruikelijk in Libanon. Seks tussen mannen is overigens strafbaar in het Arabische land. (bron: Gaylive.Be en Het Roze Huis

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl