gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


Wie zoekt die vindt

Fuel my blog
 
Puzzeltijd
Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
 
Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
Auto solve: voor de luierikken onder ons
Start over: opnieuw misschien? 
 
Enjoy!


 
Nederland mag homo niet uitzetten

Een Libanese homo mag van de rechtbank in Amsterdam niet het land worden uitgezet door de Immigratie en Naturalisatiedienst. Dat laat de Nederlandse homobelangenorganisatie COC weten.

libanon
De Libanees is ook vrijgelaten uit het asielcentrum van Soesterberg en mag in vrijheid wachten op de uitspraak over zijn asielaanvraag die op 27 november door de rechtbank behandeld wordt.

De man vluchtte in 2002 uit zijn geboorteland nadat zijn homoseksuele geaardheid bekend was geworden bij zijn familie. Hierop werd de man bedreigd met geweld.Volgens het COC is eerwraak wegens homoseksualiteit niet ongebruikelijk in Libanon. Seks tussen mannen is overigens strafbaar in het Arabische land. (bron: Gaylive.Be en Het Roze Huis

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl