gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Rechter speelde met penispomp tijdens proces
  penispompEen zestigjarige Amerikaanse rechter die tijdens vier processen onder zijn toga met zijn penispomp in de weer was en daarvoor tot een celstraf werd veroordeeld, werd voor de tweede keer borgtocht geweigerd.

  Vrouw smeekt om zijn vrijlating

  Donald Thompson was rechter in Creek County, Oklahoma. Zijn vrouw had de borgtochtcommissie gevraagd haar man vrij te laten, mits de belofte dat ze het stadje zouden verlaten en elders een carwash zouden gaan uitbaten. Maar daar had de commissie geen oren naar.

  Vier jaar cel

  Thompson zit een celstraf van vier jaar uit. Die kreeg hij wegens ´openbare schending van de eerbaarheid´. Tijdens zeker vier processen in 2002 en 2003 zat hij aan zijn penispomp te frunniken. Hij kreeg ook een boete van 40.000 dollar.

  Telefoonseks vanuit gevangenis

  Volgens de borgtochtcommissie heeft Thompson niets geleerd van zijn veroordeling. Hij waant zichzelf boven de wet en weigerde sekstherapie. Bovendien beschikt de commissie over opnames van de telefoonseks die de man vanuit de gevangenis had met zijn minnares.

  "Niet gemasturbeerd, meneer de rechter"

  De voormalige rechter voerde tijdens zijn proces aan dat hij de penispomp voor zijn vijftigste verjaardag cadeau had gekregen van een vriend. Hoewel ooggetuigen het tegendeel beweren, ontkent hij dat hij in zijn rechtersstoel zat te masturberen. De man weigerde het op een akkoord te gooien dat hem een celstraf zou bespaard hebben en waardoor hij zijn goedbetaalde job had kunnen behouden. Daartoe moest hij wel schuld bekennen aan drie beschuldigingen van wangedrag en openbare zedenschending, wat hij weigerde.

  Op aanbeveling dokter

  Thompson was 23 jaar rechter voordat hij in 2004 met pensioen ging naar aanleiding van de beschuldigingen aan zijn adres. Zijn advocaat gaf toe dat Thompson een andere penispomp had gekocht nadat een dokter die hem behandelde wegens erectiestoornissen hem dat had aanbevolen.
   
  Bron: hln.be
  Lees meer over de penispomp via Hilde van der Ploegs sexwoordenboek.nl

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl