gayblog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties


  Wie zoekt die vindt

  Fuel my blog
   
  Puzzeltijd
  Leuke puzzels van lekkere (gay?) kerels. Links van iedere puzzel kan je ook kiezen voor minder stukjes als het te moeilijk is. Kies in dat geval "change cut". Pfff...sissies ;-) Als je de puzzel opgelost hebt, komt er in het linkermenu van de puzzel zelf een link staan naar vorige puzzels via "more puzzles"
   
  Shuffle pieces: herschudden (is dat wel de goede benaming) 
  Auto solve: voor de luierikken onder ons
  Start over: opnieuw misschien? 
   
  Enjoy!


   
  Vacuum-rechter update
  PenispompDe rechter die in zijn rechtszaal betrapt werd terwijl hij een pomp gebruikte tijdens een rechtszaak moet toch de gevangenis in. De man was tegen een eerdere uitspraak in beroep gegaan maar de rechtbank van Oklahoma heeft  de straf die de voormalige rechter in augustus van vorig jaar kreeg bevestigd. Voor de vier gevallen van onzedelijk gedrag moet de voormalige districtsrechter Donald Thompson nu vier jaar de cel in.

  Thompson ging tegen de eerste veroordeling in beroep omdat hij van mening was dat de pomp niet als bewijs mocht worden toegelaten. Volgens hem was de pomp tijdens de behandeling van de rechtszaak ernstig beschadigd en de mocht de rechter die de zaak voorzat niet de toestemming gegeven hebben om de werking van het speeltuigje te demonstreren met een defect toestel. Volgens het Hof van Beroep was er echter genoeg bewijs om de pomp toe te laten in de rechtszaak.

  Thompson, die 23 jaar rechter was, werd in 2005 aangeklaagd voor onzedelijk gedrag nadat een gerechtsjournaliste bij  de autoriteiten een klacht had ingediend omdat de rechter  de pomp gebruikte in haar zicht. De rechter moest op dat ogenblik oordelen in een moordzaak.

  Tijdens zijn loopbaan had Thompson de reputatie om zeer strenge en strikte straffen uit te delen. Zo probeerde hij eens een man tot levenslang te veroordelen omdat hij op een politieagent spuwde.
  Na de klacht en tijdens het onderzoek werd de rechter geschorst. Hij zou op verschillende tijden betrapt zijn door de griffier van de rechtbank en ook verschillende getuigen die tijdens de rechtszaken moesten getuigen merkten zuigende geluiden op. Thompson, die zijn intieme delen had geschoren, had blijkbaar de gewoonte om tijdens rechtszaken het speeltje te gebruiken met glijmiddel tot hij klaarkwam. Dat gebeurde telkens in het zicht van de gerechtsjournalist Lisa K. Foster. In totaal zou de journaliste de rechter de pomp 12 tot 15 keer zien en horen gebruiken hebben.
   
  Bron: Gaylive.be
   
  Zulke kerels ondermijnen alle geloofwaardigheid van een rechtssysteem en zouden zwaarder gestraft mogen worden. Ik ben eens benieuwd hoe zijn celgenoten zullen reageren op z'n aanwezigheid. Hopelijk heeft de rechter niet zelf een van z'n celmaten achter de tralies gedraaid, want dan zouden de poppen nogal aan het dansen zijn...

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl